ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ

Το www.vwoodstock.gr είναι ο επίσημος δικτυακός τόπος και ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης προϊόντων μέσω του διαδικτύου της εταιρείας WOODSTOCK Ε.Ε. Η οποία εδρεύει στο Κορωπί.
Ο δικτυακός τόπος έχει δημιουργηθεί ώστε να παράσχει άμεση ενημέρωση στους καταναλωτές για τα παραγόμενα και εμπορευόμενα προϊόντα της WOODSTOCK Ε.Ε. Δίνεται μάλιστα η δυνατότητα στον καταναλωτή στην εξ αποστάσεως διαδικτυακή παραγγελία των προϊόντων, καθώς και στην επικοινωνία με την WOODSTOCK Ε.Ε.

 

Αποδοχή των Όρων Χρήσης

Κάθε επισκέπτης/χρήστης που εισέρχεται και κάνει χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους , οι οποίοι είναι συμβατοί με το ισχύον Ελληνικό Δίκαιο. Η μη συμμόρφωση του χρήστη/πελάτη του δικτυακού τόπου προς αυτόν συνεπάγεται με την άρση της πάσης ευθύνης από την WOODSTOCK Ε.Ε σε σχέση με τυχόν θιγόμενα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, ενώ ο επισκέπτης/χρήστης αναγνωρίζει το δικαίωμα της WOODSTOK E.E να μεταβάλλει διατάξεις των παρόντων όρων, στο μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του. Ο επισκέπτης/χρήστης που επισκέπτεται τον δικτυακό τόπο αναγνωρίζει ότι διάβασε τους παρόντες όρους, συμφωνεί με αυτούς και αναλαμβάνει την υποχρέωση της τήρησης τους, τόσο στο πλαίσιο της σύμβασης που καταρτίζεται με την αποδοχή τους, όσο και στο πλαίσιο της γενικής υποχρέωσης τους για την τήρηση της νομοθεσίας. Εάν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους , τότε οφείλει να απέχει από την χρήση του δικτυακού τόπου του Woodstock.gr και από κάθε συναλλαγή με αυτή.

 

Παρεχόμενες Πληροφορίες και Προϊόντα

H WOODSTOCK E.E, δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στον δικτυακό τόπο www.woostock.gr . Η εταιρεία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε εκ παραδρομής καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων.

 

Περιορισμός Ευθύνης

Η WOODSTOCK E.E δεν ευθύνεται έναντι των επισκεπτών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων επιστροφής και αντικατάστασης προϊόντων). Εκτός των άλλων παρέχει το περιεχόμενο της , τα προϊόντα της αλλά και τις υπηρεσίες της που διατίθεται μέσω του δικτυακού της τόπου όπως ακριβώς έχουν. Σε καμία περίπτωση η Γλυκογιάννης Νίκος  δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής η αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημιά.

 

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων – Ηλεκτρονικών Συναλλαγών

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη του παρόντος δικτυακού τόπου υπόκειται στους παρόντες όρους χρήσης και στις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου (του Ν. 2472/1997, όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, των Π.Δ. 207/1998 και 79/2000 και του άρθρου 8 του Ν. 2819/2000) και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (των Οδηγιών 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική νομοθετική ρύθμιση θα έχει αυτομάτως και άνευ ετέρου εφαρμογή στη διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου. Αν κάποιος επισκέπτης/χρήστης δεν συμφωνεί με τους εδώ προβλεπόμενους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου.

Ο δικτυακός τόπος διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας, τα οποία δεν είναι δυνατό να γνωστοποιηθούν σε τρίτους, με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Ο δικτυακός τόπος διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία τα οποία αποστέλλουν οι επισκέπτες/χρήστες αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών. Τμήμα ή και το σύνολο των στοιχείων αυτών είναι δυνατό να γίνουν αντικείμενο επεξεργασίας αποκλειστικά και μόνο για λόγους στατιστικούς, ερευνών αγοράς ή βελτίωσης των υπηρεσιών από την εταιρεία WOODSTOCK E.E.

Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα στο www.woodstock.gr , προκειμένου να διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου και να απαιτήσει τη διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή τη διαγραφή του.

 

Επιστροφές – Αλλαγές

Επιστροφές προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν συνεννοήσεως με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.woodstock.gr (είτε μέσω επικοινωνίας μέσω email στο info@woodstock.gr , είτε τηλεφωνικά στο 2106628336) και αποκλειστικά για προϊόντα που αγοράστηκαν από το ίδιο το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Επιστροφές πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα εντός 10 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας από την εταιρεία μεταφορών και τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση στην αρχική τους συσκευασία. Δεν επιστρέφονται προϊόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί.

Η επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά από αντίγραφο της Απόδειξης Λιανικής Πώλησης.

Με την επιστροφή του προϊόντος , μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε πίστωση του λογαριασμού σας για μελλοντική χρήση εντός 6 μηνών, είτε επιστροφή χρημάτων μέσω τραπεζικού λογαριασμού (εντός 30 ημερών) από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής. Για την δεύτερη περίπτωση είναι απαραίτητο μέσα στην επιστροφή του δέματος να μας αποστείλετε συνοδευτικό έντυπο όπου θα αναγράφετε ο αριθμός λογαριασμού, το IBAN της τράπεζας και την τράπεζα που θέλετε να επιστραφούν τα χρήματα.

Αλλαγές ειδών σε έκπτωση ή προσφορά αλλάζονται στην Εκάστοτε ισχύουσα τιμή.

 

Ελαττωματικά Προϊόντα

Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας πριν σας αποσταλούν. Πραγματοποιείται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος ώστε να λαμβάνετε τα προϊόντα μας σε άριστη κατάσταση. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, θα πρέπει να αποστείλετε άμεσα email στο info@woodstock.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2106628336, εκφράζοντας το πρόβλημα σας σχετικά με το προϊόν.

 

Τρόποι Πληρωμής

Η εξόφληση της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί:

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μεταφέρετε στον παρακάτω λογαριασμό τη συνολική αξία της παραγγελίας σας, αναγράφοντας στην αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας:

 

Δικαιούχος : WOODSTOCK Ε.Ε

Λογαριασμός : 147002002017640 ALPHA BANK ( GR3801401470147002002017640)

Στη συνέχεια για ταχύτερη εξυπηρέτηση σας, αποστέλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο mail :  info@woodstock.gr .

 

 

Τρόποι Αποστολής – Έξοδα Αποστολής

Η εταιρία έχει τη δυνατότητα παράδοσης επίπλων με φορτηγά συνεργαζόμενων μεταφορικών εταιρειών έπειτα από συνεννόηση με τον πελάτη.

 

Παραδόσεις εντός Αττικής

 

– Για αγορές άνω των 1000€ η μεταφορά και η πιθανή συναρμολόγηση στο σπίτι του πελάτη είναι δωρεάν.

-Για αγορές προϊόντων κάτω των 1000€ τότε χρέωση παράδοσης είναι 40€ .

-Όπου απαιτείται παράδοση με χρήση γερανού τότε η χρέωση επιβαρύνει τον αγοραστή μετά από συνεννόηση.

-Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν θέλει να χρεωθεί τα 40€ τότε θα πρέπει να φροντίσει να παραλάβει ο ίδιος με δικό του μέσο την παραγγελία του.

 

Παραδόσεις εκτός Αττικής

Για την υπόλοιπη Ελλάδα, ο τρόπος αποστολής των επίπλων είναι μέσω πρακτορείου μεταφορών και τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα πρακτορείο της επιλογής σας. Τα περισσότερα πρακτορεία παραδίδουν μέχρι και την εξώπορτα του σπιτιού. Δεν έχουν υποχρέωση να ανεβάσουν βαριά αντικείμενα σε ορόφους ή να βοηθήσουν στη συναρμολόγηση των επίπλων.

Για παραγγελίες άνω των 1000€ η μεταφορά έως το πρακτορείο επιβαρύνει την εταιρεία ενώ για αγορές κάτω των 1000€ τον πελάτη.

Σε περίπτωση παραγγελίας των επίπλων και παράδοσης σε μεταγενέστερο χρόνο (άνω του ενός μηνός) τότε είναι απαραίτητη η προκαταβολή του 50% της αξίας τους. Η προκαταβολή αυτή θα πρέπει να κατατίθεται στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρίας.